A Pomes de l’Ignasi cultivem diferents varietats de poma de muntanya, seleccionades per la seva qualitat, sabor i adaptació a l'entorn a les Muntanyes de Prades. Cada varietat té el seu caràcter i moment de collita, perquè puguis gaudir de pomes fresques i delicioses al llarg de tota la tardor i l'hivern.
La més primerenca, amb un roig intens, crocant i molta frescor. Entra pels ulls només de veure-la.
Al setembre ja la pots tastar.
La poma clàssica que, en aquest entorn, assoleix la màxima qualitat.
«Fermesa i un midó molt alt. Molt bon contingut de sucres i acidesa superior que a la plana. Qualitat gustativa excel·lent per una Golden amb un regust anisat molt agradable. EXCEPCIONAL per a una
Golden.»
Dr. Ignasi Iglesias
Analítica IRTA Lleida
Disponible a partir de l'octubre.
La més tardana, amb una barreja d’acidesa i dolçor que la fan única per a molts paladars.
Al novembre, abans del fred, la trobaràs al punt.