La nostra identitat es basa en la producció petita, però de molta qualitat i, sobretot, en la proximitat, que us permetin assaborir un producte únic i totalment al marge dels circuits comercials. Reduïm al màxim el nombre de tractaments químics i utilitzem diferents tècniques de conreu com ara l’aclarida manual, control i monitoratge de plagues, trampes de confusió sexual, bossa de parafina, xarxes, etc.
La manipulació del fruit també és important, amb la recol·lecció i lliurament en el moment òptim de maduració, fet que permet assaborir al màxim les propietats organolèptiques del fruit i evitar altres sistemes de conservació. Collim el producte segons la demanda, de manera que garantim la frescor i qualitat de cada poma per a cada consumidor.
Disposem d’un clima de muntanya mediterrània, amb hiverns freds i estius suaus, que afavoreix una maduració lenta. Una pluviometria escassa, propera als 600 mm/any, amb sòls pissarrosos on els arbres clavats a la llicorella s’esforcen a la recerca de la humitat. La duresa del terreny i del clima ens permeten assolir aquests estàndards de qualitat.